Vår unikitet

Relation & Brand har kompetens och lång erfarenhet av att driva hela processen från analys av kunddata, insikt och aktivitet till uppföljning och förbättringsförslag. Vi tar ansvar för de åtgärder som vi föreslår, om vi tror att exempelvis ett stamgästprogram kommer att ge bäst resultat, finns vi där för att utforma upplägg, implementera, mäta resultat, utvärdera och justera upplägget vid behov. Vi hjälper dig att utveckla fingertoppskänsla för varje kund samt skapa ett engagemang och en dialog som leder till en långvarig relation.

banner3.png

Vi erbjuder

Vem är det som står för den absolut största delen av era intäkter? Ni vet förstås att det är era kunder. Närmare bestämt era befintliga kunder. Men vad vet ni om dem? Vet ni hur de ser på ert varumärke? Vad de tycker om er kundklubb? Hur anpassad är er kommunikation till dem? Den största utmaningen som svenska marknadschefer och lojalitetsansvariga anser att de har är att förstå kundvärdet. De vet helt enkelt för lite om sina egna kunder för att effektivt utveckla dem och marknadsföra sig mot dem. Vi på Relation & Brand har jobbat med att hjälpa företag att kundutveckla i över 20 år och har satt ihop ett antal erbjudanden för att lyfta företag till större kundinsikt och högre lönsamhet.

1.1.png

Insikt, Analys & Data

Vill ni ha hjälp att skapa tillväxt genom att utvinna värde ur er kunddata? Vi hjälper er genom hela processen, från rådata till beslut.

3.3.png

Strategi & Koncept

Vi hjälper er med er kundutveckling. Vi ser till att ni gör de rätta valen så att ni står ut i konkurrensen - nu och i framtiden.

2.2.png

Genomförande

Behöver ni hjälp med det praktiska? Vi realiserar strategier och koncept på de flesta moderna kommunikationsplattformar för maximal nytta.


 

Kundcase

 
iStock-942250272.jpg

Molnbaserad företagstelefoni fokus för Soluno

Företaget Soluno skapar enkla och molnbaserade växeltelefonilösningar för företag. Växellösningar behöver inte vara varken dyrt eller krångligt att underhålla och det skall gå snabbt att komma igång.

 
170418_bixia__foto_peter_holgersson_14.JPG

Nya verktyg hjälper Bixia att förstå kunderna bättre

Med närproducerad el vill Bixia tydliggöra sitt gröna budskap. Med stöd från Relation & Brand har företaget satt upp ett program som syftar till att öka kundlojaliteten och minska avhoppen.

 
iStock-484012828.jpg

Lokal handel och kundlojalitet i fokus för FILLit

Företaget FILLit skapar unika förutsättningar för en levande och lokal handel. Genom sin smarta och prisvärda lösning för kundlojalitet ger man även små butiker att identifiera och lojalisera sin kundstock.

 

 

Ta del av insikter och kunskap

 

 

Kontakta oss

info@relationbrand.com

+46 (0)8 586 111 00

Relation & Brand 
Stora Nygatan 33 
111 27 Stockholm 

_DSC3485_Kristofer Samuelsson Photography.jpg
 
 

Inspiration, events, trendspaningar

Missa inte vårt nyhetsbrev!

 
 
 
_DSC3441_Kristofer Samuelsson Photography.jpg