Om Relation & Brand

_DSC3678_Kristofer Samuelsson Photography.jpg
 
_DSC3864_Kristofer Samuelsson Photography.jpg
 
 

Vi hjälper företag att utveckla fingertoppskänsla för sina kunder

Att stärka kundlojaliteten är enklare än vad många tror. Med data och analys för att skapa kundinsikter och en strategi för kundutveckling kommer man långt. Men man får inte glömma genomförandet. Utan det rent praktiska så är insikter och strategier inget utom tomma ord. Men gör man det rätt kan du få kunden att köpa mer, oftare och stanna kvar som trogen kund längre.

Vårt ”Varför” - passion och drivkrafter
Vi vill se till att våra uppdragsgivare utvecklar en fingertoppskänsla för sina kunder, så att varje individ får lika god service som när det fanns lanthandlare som kände alla människor i byn och hade koll på deras värderingar, smakpreferenser och intressen. Idag analyserar vi data, utformar kommunikation och mäter resultat, men känslan hos kunden ska vara densamma; varje människa ska känna sig unik, sedd och bekräftad.

Vår Unikitet
Vi har kompetens och erfarenhet av att driva hela processen från analys, insikt och aktivitet till uppföljning och förbättringsförslag. Vi tar ansvar för de åtgärder som vi föreslår, om vi tror att exempelvis ett stamgästprogram kommer att ge bäst resultat, så finns vi där för att utforma upplägg, implementera, mäta resultat, utvärdera och justera upplägg vid behov.

Vi tar ansvar för de åtgärder som vi föreslår, vi omsätter dem i handling och finns kvar och mäter resultat och förfinar kommande erbjudanden eller budskap.
— Nichlas Spångberg, operativ grundare.

Vår historia
Affärsidén när vi startade 1999 var att samla och analysera affärsdata från framväxande Dotcom-företag. Målet var att driva en europeisk kundklubb där vi kunde dra fördel av databaser och analysera big data för att skapa relevant kommunikation. Vår första kund var CDON och vi var bland de första i Europa att arbeta med e-postmarknadsföring. Sedan dess har det rullat på med analys, strategiarbeten, produktion och utveckling. Idag blir vi allt oftare en partner som tillsammans med våra uppdragsgivare utvecklar och förfinar kundrelationen.

Våra erfarenheter har lett till det värde vi skapar för våra uppdragsgivare idag: att med fingertoppskänsla och kundinsikt kommunicera på ett sätt som leder till fler affärer och kundens upplevelse av varumärket blir positivare.

 
 

Medarbetare

 
 
miakel240.png

Mikael Nordenstjerna
VD
+46 (0)8 586 111 00

Snickeribegåvad och ser som främsta avkoppling att bygga vidare på villan och lantstället. Reser gärna. Gillar att läsa, mest blir det managementlitteratur och biografier. Pluggar gärna parallellt med jobbet, tog nyligen en ekonomexamen och fortsätter nu med juridik för att det är intressant och användbart.
Niclas Andersson   The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Nulla lectus ante, consequat et ex eget, feugiat tincidunt metus. Phasellus sodales massa malesuada tellus fringilla, nec bibendum tellus blandit.

Nichlas Spångberg
Operativ grundare
+46 (0)8 586 111 02

Nille är grundare av Relation & Brand AB. I regel en sällsynt uppenbarelse här på kontoret eftersom han mestadels kryssar runt mellan möten, men när vi väl skymtar honom smittar energin av sig och peppar gänget. Hade han kunnat hade han gjort alla uppgifter för han älskar sitt företag och att göra sina kunder nöjda. Vi misstänker att han tror att ett dygn har 36h och att ingen märker att han jobbar på semestern om han mailar nattetid.
Namn Namn   The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Donec ac fringilla turpis. Mauris id fermentum nulla. Donec ac fringilla turpis.

Louise Aspenberg
Ekonomiansvarig
+46 (0)8 586 111 04

Louise är vår ekonomiavdelning, kontorsfixare och feeder. Vi kolleger uppskattar att hon alltid fixar lite för mycket och lite för gott fikabröd, kan allt om hlvt*s-excel och ser till att vi inte hamnar i nästa säsong av Lyxfällan. Mindre uppskattat är att hon systematiskt hymlar med vad som kommer hända under nästa kick-off, och det är uppenbart att hon njuter av att se oss andra våndas inför den. Men vid det här laget borde vi ha lärt oss att det alltid blir succé!
 
 
lars240_2.png

Lars Lindqvist
Kommunikationsstrateg
+46 (0)70 931 79 65

Lars står för det mesta strategiarbetet hos oss och har mer än 30 års erfarenhet på området. Han vurmar för matlagning och vin och kan med säkerhet klassas som italofil. På kontoret förgyller han fikarasterna med anekdoter om hur han som reseledare lurade turister i Italien (något om att ordet lutfisk kommer från att fiskar lutar sig mot pinnarna i ostronodlingar). Men nu är han ju här på Relation & Brand, så du kan känna dig trygg nästa gång du åker till Italien.
Marie_Bolin.png

Marie Bolin
Digital Producent
+46 (0)8 586 111 06

Mammaledig
peter240.png

Peter Blidén
Senior analytiker
+46 (0)76 394 63 96

Peter är egen konsult men har blivit en del av gänget här på Relation & Brand. Han kompletterar vår verksamhet med analyser av kundgrupper, mysiga segmenteringar och precisa spårningar av rätt kunder som tar den riktad kommunikation till en ny nivå. Han förgyller även tillvaron på kontoret med sitt varma tomteskratt så det känns som julafton varje dag!
 
 
robin240_2.png

Robin Forsberg
Utvecklare
+46 (0)8 586 111 07

Tekniskt ansvarig och japanfantast. Om dagarna sitter han antingen djupt fokuserad i kodning eller så jagar han Nille runt kontoret i hopp om att få tag i honom, inte helt enkelt ska sägas. Om du träffar Robin kan du förvänta dig att få höra oförskönade versioner av verkligheten, men även de säkraste och bästa lösningarna till den. Undvik att nämna VB-script (som att svära i kyrkan) och säg för allt i världen ALDRIG att du ätit god sushi utanför Japan. You have been warned…
per240.png

Per Lönnroth
Designer/Front end
+46 (0)8 586 111 16

AD/snyggfilter som förskönar allt grafiskt material som kommer hans väg, samt outtalad foodie och levande Tripadvisor. Inför varje semester tycker han sig få en snilleblixt och bokar in Guinness rekordboksmånga resor under tiden han är ledig. Väl tillbaka på kontoret hörs jämrande om hur det inte hade varit helt fel att stanna hemma lite under semestern. Men det kan vi ta i utbyte mot hans ovärderliga restips!
michaela240.png

Michaela Hedenby
Digital producent
+46 (0)8 586 111 06

Vår Digitala Producent som har hand allt från Support till Projektledning till skapande av våra Nyhetsbrev
 
 

Inspiration, events, trendspaningar

Missa inte vårt nyhetsbrev!

 
 
 
_DSC3441_Kristofer Samuelsson Photography.jpg