Det är vi som är Relation & Brand!

_DSC3485_Kristofer Samuelsson Photography.jpg
miakel240.png

Mikael Nordenstjerna
VD
+46 (0)8 586 111 00

Snickeribegåvad och ser som främsta avkoppling att bygga vidare på villan och lantstället. Reser gärna. Gillar att läsa, mest blir det managementlitteratur och biografier. Pluggar gärna parallellt med jobbet, tog nyligen en ekonomexamen och fortsätter nu med juridik för att det är intressant och användbart.
Niclas Andersson   The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Nulla lectus ante, consequat et ex eget, feugiat tincidunt metus. Phasellus sodales massa malesuada tellus fringilla, nec bibendum tellus blandit.

Nichlas Spångberg
Operativ grundare
+46 (0)8 586 111 02

Nille är grundare av Relation & Brand AB. I regel en sällsynt uppenbarelse här på kontoret eftersom han mestadels kryssar runt mellan möten, men när vi väl skymtar honom smittar energin av sig och peppar gänget. Hade han kunnat hade han gjort alla uppgifter för han älskar sitt företag och att göra sina kunder nöjda. Vi misstänker att han tror att ett dygn har 36h och att ingen märker att han jobbar på semestern om han mailar nattetid.
Namn Namn   The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Donec ac fringilla turpis. Mauris id fermentum nulla. Donec ac fringilla turpis.

Louise Aspenberg
Ekonomiansvarig
+46 (0)8 586 111 04

Louise är vår ekonomiavdelning, kontorsfixare och feeder. Vi kolleger uppskattar att hon alltid fixar lite för mycket och lite för gott fikabröd, kan allt om hlvt*s-excel och ser till att vi inte hamnar i nästa säsong av Lyxfällan. Mindre uppskattat är att hon systematiskt hymlar med vad som kommer hända under nästa kick-off, och det är uppenbart att hon njuter av att se oss andra våndas inför den. Men vid det här laget borde vi ha lärt oss att det alltid blir succé!
mats240_2.png

Mats Utterström
Utvecklare
+46 (0)8 586 111 14

Mats är bl.a vår IT-arkitekt. Han håller ordning och reda på teknikjobb och driver på projekten när det behövs. Det är lätt att låta sig luras av den ordningsamma fasaden, men under den vilar en retsticka som när som helst vaknar till liv och retar upp sina kolleger i allmänhet och Robin i synnerhet. Men allt med en kärvänlig ton. Han kan också, helt utan förvarning, få för sig att springa maraton som givetvis genomförs med bravur!
lars240_2.png

Lars Lindqvist
Kommunikationsstrateg
+46 (0)70 931 79 65

Lars står för det mesta strategiarbetet hos oss och har mer än 30 års erfarenhet på området. Han vurmar för matlagning och vin och kan med säkerhet klassas som italofil. På kontoret förgyller han fikarasterna med anekdoter om hur han som reseledare lurade turister i Italien (något om att ordet lutfisk kommer från att fiskar lutar sig mot pinnarna i ostronodlingar). Men nu är han ju här på Relation & Brand, så du kan känna dig trygg nästa gång du åker till Italien.
Noam240.png

Noam Riter
Utvecklare
+46 (0)8 586 111 05

Noam är utvecklare, idéspruta och up and coming fikaarrangör med lovande framtid som feeder. Han konkurrerar starkt med Louise om kvart i tre-fikan och har höga ambitioner med siktet inställt på en topplacering i Fika Awards*, kategori Tidernas Fika**. Det mesta i hans hem verkar vara automatiserat tack vare hans tekniska kunskaper, och det är väl bara en tidsfråga innan det dyker upp en fikarobot här på kontoret... Ja, en sockersugen McGyver helt enkelt och det är ju inte en så tokig kombo!
*Fake award
**Fake award
peter240.png

Peter Blidén
Senior analytiker
+46 (0)76 394 63 96

Peter är egen konsult men har blivit en del av gänget här på Relation & Brand. Han kompletterar vår verksamhet med analyser av kundgrupper, mysiga segmenteringar och precisa spårningar av rätt kunder som tar den riktad kommunikation till en ny nivå. Han förgyller även tillvaron på kontoret med sitt varma tomteskratt så det känns som julafton varje dag!
michaela240.png

Michaela Hedenby
Digital producent
+46 (0)8 586 111 06

Tjänstledig
Marie_Bolin.png

Marie Bolin
Digital Producent
+46 (0)8 586 111 06

Vår nya Digitala Producent
robin240_2.png

Robin Forsberg
Utvecklare
+46 (0)8 586 111 07

Tekniskt ansvarig och japanfantast. Om dagarna sitter han antingen djupt fokuserad i kodning eller så jagar han Nille runt kontoret i hopp om att få tag i honom, inte helt enkelt ska sägas. Om du träffar Robin kan du förvänta dig att få höra oförskönade versioner av verkligheten, men även de säkraste och bästa lösningarna till den. Undvik att nämna VB-script (som att svära i kyrkan) och säg för allt i världen ALDRIG att du ätit god sushi utanför Japan. You have been warned…
per240.png

Per Lönnroth
Designer/Front end
+46 (0)8 586 111 16

AD/snyggfilter som förskönar allt grafiskt material som kommer hans väg, samt outtalad foodie och levande Tripadvisor. Inför varje semester tycker han sig få en snilleblixt och bokar in Guinness rekordboksmånga resor under tiden han är ledig. Väl tillbaka på kontoret hörs jämrande om hur det inte hade varit helt fel att stanna hemma lite under semestern. Men det kan vi ta i utbyte mot hans ovärderliga restips!
 

Hitta till oss

Relation & Brand
Stora Nygatan 33
111 27 Stockholm

info@relationbrand.com

08-586 111 00

Vår styrelse

Mats Hentzel, Ordförande
Mikael Ekensteen
Ulrica Matsers
 

Dataskyddsombud
Louise Aspenberg
dso@relationbrand.com
08-586 111 04

 

Inspiration, events, trendspaningar

Missa inte vårt nyhetsbrev!

 
 
 
_DSC3441_Kristofer Samuelsson Photography.jpg