iStock-484012828.jpg

Lokal handel och kundlojalitet i fokus för FILLit

Företaget FILLit skapar unika förutsättningar för en levande och lokal handel. Genom sin smarta och prisvärda lösning för kundlojalitet ger man även små butiker att identifiera och lojalisera sin kundstock.


Över tid har handelslandskapet förändrats i Sverige. Lokala, mindre butiker i städernas centrum har svårare att locka till sig kunder i hård konkurrens med internethandel och köplador belägna i periferin med fri parkering.

Samtidigt erbjuder många mindre butiker en unik serviceupplevelse och utbud som inte kan jämföras med detaljhandelskedjornas. Man har dock inte samma förutsättningar till bred marknadsföring och dyra helsidor utan behöver arbeta smartare.

Genom företaget FILLit får små butiker enkelt möjlighet att registrera och kommunicera med sin egen kundstock. FILLit ställer in en liten oberoende terminal i butiken som använder kundens mobiltelefon eller nyckelring som identifierare vid varje köp. På så sätt kan butiken enkelt se vilka kunder som köper ofta och även nå ut till dem med erbjudanden och kommunikation.

Tillsammans med Relation & Brand har FILLit skapat ett kommunikationsbatteri som finns som tillval för de olika butikerna. Det kan vara en välkomstprocess när du blir ny kund i en butik eller ett grattis på födelsedagen när kunden fyller år. Förutom den händelsestyrda och automatiserade kommunikationen skickas kampanjer löpande via epost och SMS till befintliga kunder, något som är både kostnadseffektivt och trafikskapande.

 
fillit_logo.jpg