Back to All Events

Verkställande Direktör till Relation & Brand


  • Relation & Brand 33 Stora Nygatan Stockholm, Stockholms län, 111 27 Sweden (map)
1.jpg

Verkställande Direktör till Relation & Brand
Är du en stjärna på att skapa förtroende och relationer, älskar du att göra affärer och att driva och entusiasmera personal och vill du befinna dig där det händer saker snabbt – hela tiden? Då har du kommit helt rätt!

Detta är en direktrekrytering till Relation & Brand med start omgående.

Arbetsuppgifter
Som Verkställande Direktör på Relation & Brand har du övergripande ansvar över att leda och styra verksamheten. Tillsammans med personal, ledningsgrupp och styrelse driver och utvecklar du Relation & Brand till fortsatt framgång och tillväxt.

I rollen kommer du ha ett stort ansvar för att utveckla kundrelationer, såväl befintliga som nya. Du kommer även axla den viktiga uppgiften att leda och entusiasmera företagets personal genom tydliga och högt ställda mål, i en otroligt spännande och expansiv marknad.

Den nuvarande Verkställande Direktören kommer att fokusera på en roll med fördjupat operativt ansvar för bolagets kundleverans och blir därmed en viktig medlem i ledningsgruppen – vilket skapar en bra förutsättning för kontinuitet i arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har viljan och drivet att utveckla Relation & Brand till en ännu starkare position på marknaden. Du är en erfaren och tydlig ledare som både kan dra upp de strategiska riktlinjerna och kommunicera ut dem internt för att få med alla mot de gemensamma målen. Du måste också själv tycka att det är roligt och självklart att kavla upp ärmarna och operativt arbeta med företagets tjänster och produkter. Vidare har du praktisk erfarenhet av tjänsteförsäljning och är kunnig inom området Marketing Automation, framförallt i vilket värde det skapar för våra kunder. Meriterande är om du har erfarenhet av IT- och/eller konsultföretag.

Som person är du driven och målfokuserad, har god initiativförmåga och ett stort personligt engagemang.
Du är en ledare som brinner för kundrelationer och har ett intresse för aktivt nätverkande. Vidare är du avslutsorienterad och skicklig på att uttrycka dig i både tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?
Relation & Brand opererar i en stimulerande och utmanande bransch där det är snabba puckar som gäller. Vi har kvalificerade kunder med stor vidareutvecklingspotential och egenutvecklade verktyg som erbjuds marknaden som en del av kunderbjudandet. Kundperspektivet är alltid prioriterat!

Bolaget är i utveckling, och du kommer att få vara med på en spännande resa i vilken du är påtagligt delaktig med stora möjligheter att påverka din och företagets framgångar!

Ansökan
En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar vi på First Reserve efter mångfald i våra tillsättningar.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Elander: 070 729 19 82 eller kajsa.elander@firstreserve.se. Notera att vi utifrån GDPR ej tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!